Здравейте! Колеги, колата е 1.3 боксер. Разполагам с един червен ключ. При няколоко паления ми направи впечатление, че колата пали преди да е изгаснало "ключето" на таблото. Как мога да разбер дали ми е изключен имобилайзера. Мога ли да разглобя ключа без даго повредя или чипа в него, т. е. има ли капаче или е излят. Прочетох доста теми, но не ми стана ясно. Предварително благодаря за изказаните мнения.
Известие
Collapse
No announcement yet.
имобилайзер
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от veselin71 Покажи съобщениеЗдравейте! Колеги, колата е 1.3 боксер. Разполагам с един червен ключ. При няколоко паления ми направи впечатление, че колата пали преди да е изгаснало "ключето" на таблото. Как мога да разбер дали ми е изключен имобилайзера. Мога ли да разглобя ключа без даго повредя или чипа в него, т. е. има ли капаче или е излят. Прочетох доста теми, но не ми стана ясно. Предварително благодаря за изказаните мнения.145 1.6 TS 1998 г.
-
Благодаря за отговорите. За колата не се притеснявам. Искам да си направя втори ключ. Ако е изключен имобилайзера ще е по евтин. Притеснявам се, че ако се прецака няма да мога да я запаля. Мисля да направя ключ с място за чип. Ако запаля значи имоболайзера е изключен, ако ли не тогава ще ми поставят чипа вътре. Дали ще може така?
Comment
-
Първоначално публикувано от veselin71 Покажи съобщениеБлагодаря за отговорите. За колата не се притеснявам. Искам да си направя втори ключ. Ако е изключен имобилайзера ще е по евтин. Притеснявам се, че ако се прецака няма да мога да я запаля. Мисля да направя ключ с място за чип. Ако запаля значи имоболайзера е изключен, ако ли не тогава ще ми поставят чипа вътре. Дали ще може така?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment